STACH AMSTERDAM ZEILSTRAAT

STACH AMSTERDAM ZEILSTRAAT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij STACH Amsterdam Zeilstraat. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 17:39 Er zaten stukken plastic vork (broodje gehaktbal)in mijn bestelling, moest het wegvloeien omdat ik bang was plastic optie eten :( normaal super lekker!
7 apr 2022 om 13:47 Snelle levering, en fijn personeel
11 jan 2022 om 18:38 Waardeloos ik heb het gecancelled moest langer dan 90 min wachten voor een broodje!!
3 jan 2022 om 15:02 Vrij matig broodje. Voelt niet vers aan. Zou hier zeker niet nog eens bestellen. Bezorgd tijd 40- 50 minuten.
1 dec 2021 om 20:44 Bezorging een uur te laat terwijl de bezorging 1,5 uur van te voren is geplaatst. 2 brownies zijn niet geleverd gebeld maar het was te veel gedoe (?) om het nog te leveren dus wilde ik geld terug. Dit zou ze nagaan maar niet meer gebeld. Bizar slecht
30 sep 2021 om 13:06 Voor de tweede keer iets anders ontvangen dan ik had besteld. Beide keren wilde ik vegan chicken avocado, de eerste keer werd ik gebeld dat ze het niet hadden en kon ik wat anders kiezen. De tweede keer zat er gewoon wat anders op zonder gebeld te worden.
16 jul 2021 om 15:28 De broodjes waren lekker maar de prijs waarmee geadverteerd wordt is niet de werkelijke prijs. Je betaalt altijd een euro meer voor het broodje. Beet zielige marketing op deze manier. Kortom: broodjes zijn lekker, maar dat mag dan ook wel voor die prijs.
14 jul 2021 om 18:23 Zoals altijd waren de broodjes van Stach héérlijk! En de bezorger was bijzonder attent (afstand houden) en heel vriendelijk. Top!
11 apr 2021 om 22:29 Avocado was op maar super opgelost! Heerlij gegeten
13 dec 2020 om 14:27 Weer item vergeten bij de bestelling en restaurant wederom onbereikbaar